Sari la conținut

PORTOFOLIU CURATENIE-PRAHOVA.RO

Îți prezentăm în cele ce urmează câteva proiecte de referință din portofoliul nostru.

Previous
Next

Recondiționarea și polișarea profesională a parchetului reprezintă un serviciu specializat destinat revitalizării și îmbunătățirii aspectului pardoselilor din lemn. Procesul constă în tratarea și renovarea parchetului pentru a-i reda strălucirea naturală, eliminând semnele de uzură și aducând la suprafață textura și nuanțele originale ale lemnului.

Echipa noastră de specialiști utilizează tehnici avansate și echipamente profesionale pentru a asigura o recondiționare atentă și de înaltă calitate. Acest proces nu numai că îmbunătățește estetica pardoselii, dar contribuie și la prelungirea duratei de viață a parchetului. Rezultatul final este o pardoseală strălucitoare, cu un aspect proaspăt și natural, care adaugă eleganță și calitate spațiului dumneavoastră.

Previous
Next

Oferim servicii de curățenie profesională, iar soluțiile de marcă pe care le utilizăm contribuie atât la curățenia generală, cât și la întreținerea acesteia. Produsele recomandate sunt biodegradabile, respectând normele ecologice și facilitând îndepărtarea ușoară a murdăriei, asigurând în același timp o întreținere de durată.

Indiferent că este vorba despre spațiul în care locuiți sau lucrați, noi vă ajutăm la capitolul curățenie cu cele mai bune soluții și cu personal calificat.

Previous
Next

Nici autoturismul dumneavoastră, un rău devenit necesar, nu poate fi neglijat. Pentru o cosmetizare de întreținere (spălat exterior sau interior sau, de ce nu, ambele) sau una mai în profunzime (curățat tapițerie), vă putem oferi servicii realizate cu soluții și utilaje profesionale. În timp ce angajații noștri vă redau frumusețea mașinii, puteți savura un suc sau o cafea. Pentru pasionații de internet și oamenii de afaceri care nu se pot lipsi de mijloacele de comunicare online, aveți la dispoziție, pe toată perioada așteptării, internet gratuit.

Previous
Next

Și de ce doar spațiul și mobilierul să beneficieze de tratament și atenție deosebită? Cu aceeași grijă și atenție sunt tratate și mochetele și covoarele dumneavoastră.

Soluțiile folosite sunt profesionale și menite să redea prospețimea și culorile mochetei/covorului. În funcție de dimensiune, locație și nevoi, metoda folosită poate fi de spălare cu spumă uscată, utilizând un monodisc cu perii speciale, sau metoda injecție-extracție.

Bineînțeles că metoda injecție-extracție poate fi folosită și pentru curățarea canapelelor și fotoliilor din casa dumneavoastră. Pentru un plus de prospețime și reîmprospătarea culorilor, canapelele și fotoliile pot fi curățate cu soluții specifice, eliminând praful, polenul și bacteriile producătoare de alergii.

Previous
Next

Calitățile care ne definesc:

– **Seriozitate:**
– Menținem parteneriate de lungă durată cu clienții noștri.
– Folosim produse profesionale de curățenie special create pentru protecția dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.
– Adaptăm serviciile noastre nevoilor clienților.

– **Calitate:**
– Colaborăm cu personal atent selecționat.
– Angajații noștri sunt pregătiți să ofere servicii de curățenie și întreținere profesionale.
– Metoda noastră de curățenie satisface cele mai exigente cerințe, beneficiind de echipamente profesionale deținute de noi.

– **Mai mult timp pentru dumneavoastră:**
– Reducem timpul petrecut în activitățile de curățenie, ușurându-vă munca.
– Suntem la dispoziție atât pentru curățenia generală a casei dumneavoastră, cât și pentru „lustruirea” spațiilor recent renovate.
– Eliminăm preocupările: intervenim cu echipamente profesionale, produse speciale de curățenie și personal pregătit să îndeplinească cerințele dumneavoastră.

– **Oferim garanția lucrărilor:**
– Dacă nu sunteți mulțumiți de calitatea serviciilor noastre, refacem întreaga lucrare gratuit!

Echipamentele de marcă Karcher și Tennant contribuie la oferirea serviciilor la calitatea promisă.