0725.120.188

Despre noi

 

Fie ca sunteti la serviciu, acasa, la cumparaturi sau la volanul masinii, va simtiti mult mai bine atunci cand mediul in care va aflati este unul curat. Putem spune ca in secolul XXI, intr-o lume moderna in care muncim aproape tot timpul, curatenia a devenit o tinta nu tocmai usor de atins.

Insa, in fata prietenilor,a colaboratorilor sau a oamenilor de afaceri lasati o impresie placuta atunci cand le prezentati un mediu curat in care traiti, lucrati si va dezvoltati.

Curatenia nu presupune doar ordine in lucruri. Curatenia creeaza spatii, curatenia aduce linistea si placerea din natura in incinta casei sau biroului dumneavoastra.

Am investit si investim in permanenta in curatenie pentru eficienta. Suntem multumiti sa lucram rapid si bine mai ales cand stim ca toti clientii nostri sunt in criza de timp si ne bucuram cand suntem contactati pentru a doua sau a treia oara sau cand suntem solicitati pe perioada mai lunga de timp.

Va oferim curatenie profesionala in urmatoarele variante:

curatenie dupa constructor (resedinte, sedii firme, magazine, hale)

curatenie generala (resedinte, sedii firme,magazine, hale)

curatenie de intretinere (resedinte, sedii firme,magazine, hale)

si posibilitatea de a cere o evaluare gratuita si de a ne contacta prin intermediul formularului de contact din sectiunea „Solicita Oferta”.

Ne adresam:

  • Persoanelor juridice;
  • Persoanelor fizice care nu au timp pentru curãţenia menajerã/sezonierã;
  • Persoanelor care se aflã în incapacitatea de a realiza aceste servicii (bolnavi, bãtrâni);
  • Persoanelor care doresc în mod special serviciile unei firme de curãţenie profesionalã;
  • Instituţiilor administraţiei publice locale.