0725.120.188

Curatare covoare, tapiterii si mochete

Curatare tapiterie, covoare si mochete:

Curatarea tapiteriei (canapele, fotolii, tapiterie auto), a covoarelor si mochetelor este realizata prin metoda injectie-extractie care presupune aspirarea suprafetei, indepartarea petelor si injectie-extractie. Aceasta metoda este foarte eficienta atat pentru pete cat si pentru scoaterea prafului din tesaturi iar dupa 2 ore de la finalizarea serviciului va puteti relua activitatea normala (tesaturile vor fi uscate).

Si de ce doar spaţiul şi mobilierul sã beneficieze de tratament şi atenţie deosebitã?

Cu aceeaşi grijã şi atenţie sunt tratate şi mochetele şi covoarele dumneavoastrã.

Soluţiile folosite sunt profesionale şi menite sã redea prospeţimea şi culorile mochetei/covorului.

In funcţie de dimensiune, locaţie şi nevoi, metoda folositã poate de fi de spãlare cu spumã uscatã, fiind folosit un monodisc cu perii speciale, sau metoda injecţie-extracţie.

Bineînţeles cã metoda injecţie-extracţie poate fi folositã şi pentru curãţarea canapelelor şi fotoliilor din casa dumneavostrã.

Pentru un plus de prospeţime şi reîmprospãtarea culorilor, canapelele şi fotoliile pot fi curãţate cu soluţii specifice, eliminând praful, polenul şi bacteriile producãtoare de alergii.

Atentie!

spalari_covoare.JPG.550x0_q85Curatarea tapiteriei/mochetei este un serviciu de sine statator ce nu este inclus in cadrul curateniei de intretinere sau curateniei generale. Acest serviciu TREBUIE SOLICITAT.

 Acest serviciu intra in categoria PROMOTII

Curatarea covoarelor sau a tapiteriei o data la 3 luni pentru clientii cu contract de minim 1 an.